ZorgSom updates

ZorgSom update (12-04-19) versie 0.0.47

Door hier te klikken wordt het installatiebestand gedownload en kunt u vervolgens de installatie uitvoeren. Binnen slechts 4 minuten is de update geïnstalleerd. U kunt gewoon doorwerken als u de update uitvoert.

Let er op dat u op de hoofdcomputer/server zit als u de installatie uitvoert. Dit is de computer waarop Zorgsom is geïnstalleerd. Dat is maar één computer per praktijk.

Wat is veranderd in deze update?

  1. Een aanpassing voor het Time-Out probleem. We begrepen van een aantal klanten dat zij na update versie 46, problemen ervoeren met een Time-Out. Dit is nu opgelost.

          Er is geen nieuwsbrief verstuurd voor update 47, het is enkel voor klanten die tegen dit probleem

         aanliepen.

Welke versie heeft u nu?
U kunt makkelijk zelf zien welke versie van ZorgSom u nu gebruikt. Ga daarvoor in het ZorgSom-scherm naar Instellingen door op de instellingsknop (het radertje) helemaal rechts bovenin het scherm te klikken > U krijgt een pop up scherm > Kies op dit scherm voor de onderste optie: Licentie (vanaf versie 0.0.45 is dit inzicht beschikbaar). Voor een optimale werking is het belangrijk dat u altijd op de meest recente versie werkt.

Hoe weet u of u op de hoofdcomputer/server zit?
Dat kunt u op 3 manieren zien:

  1. U kunt dit zien aan het Zorgsom icoontje. Dit staat als u op de computer zit waar ZorgSom op is geïnstalleerd, rechtsonder op de taakbalk.
  2. Indien u op de server zit kan het ZorgSom-controlepaneel openstaan. Als bij “registreren” de licentiecode is ingevuld, dan zit u op de juiste hoofdcomputer/server. Het ZorgSom-controlepaneel ziet er zo uit:
  3. In uw mappenstructuur.
    ZorgSom 2.0 staat op de C:schijf onder C:/Program Files(x86)/ZorgSom 2.0

Indien u niet zeker weet wat de hoofdcomputer/server is, raadpleeg uw systeembeheerder.

Download ZorgSom 2.0 update

Tijdens de installatie krijgt u een pop-up scherm met de tekst: ZorgSom 2.0 is running. Klik op OK.