ZorgSom+Partners op de Dental Expo in de RAI

Benieuwd naar onze nieuwe features, nieuwe modules en geheel nieuwe tool MondPlan? Bezoek ons dan op de Dental Expo (stand C114) en doe mee aan de  actie waarmee u  een gratis Tony Cholonely ​reep krijgt. Hoe? Onze 4 producten hebben allen 1 kernwoord. Benoem deze woorden bij onze stand en krijg de reep! Hieronder worden de vier  woorden van de actie benoemd.

ZorgSom: Inzicht 
ZorgSom heeft een groot deel van haar gebruikers omgezet naar de nieuwe ZorgSom online versie! Deze versie ziet er een stuk mooier uit, werkt sneller, is zeer stabiel in performance én  de gebruiker hoeft nooit meer handmatig een update te doen. In de onderstaande video vertelt oprichter Ben Odenkirchen en Jonathan Schlüter (ontwikkelaar) over ZorgSom online en de ontwikkelingen van de afgelopen periode!

Het woord inzicht is van ZorgSom, omdat het de patiënt inzicht geeft in de vergoeding van de verzekeraar en de eigen bijdrage in de kosten.
Link naar de video van ZorgSom

MondPlan: Tijd
Het moment is eindelijk daar! Deze zomer wordt MondPlan gelanceerd en voor het eerst is het te ervaren op de Dental Expo. Wij geven u graag een demonstratie op onze stand.
Het woord bij MondPlan is Tijd. Dit omdat MondPlan een hoop tijd scheelt. Op dit moment is een behandelaar gemiddeld 20 minuten bezig bij het maken van een behandelplan. Met MondPlan maakt u binnen 2 minuten:

 • een gecompliceerd behandelplan
 • dat voldoet aan de eisen van de WGBO
 • waarvan de ingevoerde verrichtingscodes automatisch worden gecheckt op NZa-regelgeving
 • plus een kant en klare brief over de behandeling voor uw patiënt

Bekijk de onderstaande video waar Jan Willem Vaartjes u vertelt over MondPlan en wat het u oplevert!
Link naar video MondPlan

VanBERNARD: Overzicht 
VanBERNARD staat voor ‘overzicht’. Het geeft overzicht in alles wat u maar in de praktijk moet regelen. Sinds dit jaar, en dat presenteren wij tijdens de Dental Expo, geven wij u ook overzicht in uw personeelsplanning en de bijbehorende urenregistratie.

Daarnaast biedt vanBERNARD overzicht in:

 • Personeelsaken: alle personeelsdossiers volledig
 • Documentbeheer: alle benodigde protocollen en alle andere documenten die u opslaat binnen de praktijk.
 • Registraties: storingen, reparaties, incidenten en datalekken.
 • Takenbeheer: alle taken die er moeten gedaan worden in de praktijk. Van aftekenlijsten tot het jaarlijkse onderhoud aan uw stoelen.

Mist u ook wel is het overzicht over zaken die u in de praktijk moet regelen? Bekijk de onderstaande video en kom langs op onze stand om te horen hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Link naar video vanBERNARD

Meten is Weten: Meetbaar
Met Meten is Weten ziet u of uw mogelijk declaraties vergeten bent in te voeren, wat de omzet van de gehele praktijk maar ook per behandelaar is en hoe u presteert t.o.v. van uw collega tandartsen. Naar verwachting zal vanaf maart ook het landelijke gemiddelde van de MisW gebruikers een representatief beeld geven. Dat betekent dat wij vanaf dat moment het externe benchmarken kunnen gaan lanceren.
Ook zijn er nieuwe declaratie meters toegevoegd:

 • Declaratie-controle: effectiviteit van de declaraties van M-codes per patiënt: Hier kan je zien hoeveel tijd er in de agenda heeft gestaan bij de preventie-assistente en hoeveel tijd er daadwerkelijk is gedeclareerd.
 • Bellijst MH/PA : een lijst met de patiënten die nog moet worden opgeroepen  voor een afspraak bij de mondhygiënist of de preventie-assistent.
 • Bellijst Ortho-controle: een lijst met de patiënten die op dit moment nog geen afspraak hebben voor hun beugel-controle de volgende maand.

Bekijk de onderstaande video van de oprichters van MisW en hoe zij als praktijkhouder MisW gebruiken in hun praktijk.
Link naar video Meten Is Weten

Heeft u nog geen ticket voor de Dental Expo? U kunt u gratis aanmelden via deze link!